Νέα Premium σειρά αλλαντικών ΧρυσοΔάλια Golden

Τώρα που η ανάγκη για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική, αλλάζουμε όλοι – λίγο, πολύ – τις διατροφικές μας συνήθειες. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να μαγειρεύουμε με περίπλοκα και ακριβά υλικά, ούτε να θυσιάζουμε την απόλαυση. Η παγκόσμια στροφή προς τις premium επιλογές αλλαντικών, η οποία έρχεται τώρα και στην Κύπρο, μας βοηθά να φτιάχνουμε εύκολα, γρήγορα αλλά και θρεπτικά φαγητά, με γεύσεις που αγαπάμε. Πώς ξεχωρίζουν όμως τα premium αλλαντικά, από όλα τα υπόλοιπα;

Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά: Πρόκειται για εξαιρετικές προτάσεις αλλαντικών όπως άπαχο κοτόπουλο, γαλοπούλα και χοιρινό μπούτι, παρασκευασμένα από διαλεκτά κομμάτια κρέατος. Μας δίνουν πολλές επιλογές για να φτιάξουμε νόστιμα πιάτα με πλούσια γεύση, ενώ μειώνουμε τις θερμίδες σε κάθε μπουκιά και δίνουμε την απαιτούμενη σημασία στην ισορροπημένη διατροφή.

Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: Ψάξτε για αλλαντικά με την ανάλογη σήμανση για να βεβαιωθείτε πως θα χορτάσετε εύκολα και απολαυστικά, ενώ παράλληλα θα επωφεληθείτε από πρωτεΐνες υψηλής θρεπτικής αξίας που ενισχύουν τη μυϊκή ενδυνάμωση και λειτουργούν ως πολύτιμη πηγή ενέργειας.

Χωρίς γλουτένη: Πολλά αλλαντικά περιέχουν γλουτένη στα συστατικά τους. Οι premium ‘gluten free’ επιλογές όμως, κρατούν τα επίπεδα των αντισωμάτων σε φυσιολογικά επίπεδα, οδηγούν στην εύκολη και άμεση απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και μας βοηθούν να αποφύγουμε το φούσκωμα, που συχνά οφείλεται στη δυσανεξία.

Η νέα σειρά αλλαντικών ΧρυσοΔάλια Golden, συνδυάζει έξυπνα τη θρεπτική διατροφή με τη νοστιμιά, προσφέροντας γρήγορες και εύκολες λύσεις για γευστικές δημιουργίες, με απολαυστικό και υγιεινό προσανατολισμό. Διαλέξτε στήθος γαλοπούλας, στήθος κοτόπουλου και χοιρινό μπούτι με χαμηλά λιπαρά, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς γλουτένη, για ακαταμάχητες δημιουργίες με αλλαντικά που ανεβάζουν πραγματικά το επίπεδο!

https://www.youtube.com/watch?v=7r2j2XfEfpo&ab_channel=ChrysodaliaMedia