70 Χρόνια ΧρυσοΔάλια

Η εταιρεία μας ως η μακροβιότερη Αλλαντοβιομηχανία της Κύπρου γιορτάζει τα 70χρονα της με μία ταινία που θα μιλήσει στην καρδιά του κάθενος μας. Χρόνια γεμάτα εμπειρία και τεχνογνωσία, με τα αλλαντικά ΧρυσοΔάλια να ξεδιπλώνουν γεύσεις και αρώματα βγαλμένα από την παράδοση της Κύπρου.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μεταφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία από τον πατέρα στο παιδί εδώ και τέσσερις γενιές, η σκληρή δουλειά και η επιμονή μας στην ποιότητα, εξέλιξαν τη ΧρυσοΔάλια σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες αλλαντοβιομηχανίας ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η συνεχής πρόοδος και ανάπτυξη, σε συνάρτηση με την χάραξη στρατηγικής, της επέτρεψαν να απολαμβάνει ηγετική θέση στον τομέα των αλλαντικών στην Κύπρο.

Στην ταινία, ξεδιπλώνεται μπροστά μας, όλη η ιστορία της ΧρυσοΔάλια, αλλά και η ιστορία του καθενός από εμάς. Η ιστορία της Κύπρου. Παράδοση, αγάπη, φροντίδα, οικογενειακές αξίες, γεύσεις και αρώματα της γης μας.

Η εταιρεία μας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά, αποφασισμένη να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της αγοράς, επενδύοντας πάντα στην έρευνα και την τεχνολογία, αλλά κυρίως στους ανθρώπους της.

Αλλαντικά ΧρυσοΔάλια

70 χρόνια… η δικιά μας γεύση!

Δείτε την διαφήμιση μας εδώ: