Διαδικασία και Υλικά:
-
Αφαιρούμε το πλαστικό περιτύλιγμα και το βράζουμε με το δίχτυ σε νερό μαζί με το χυμό ενός πορτοκαλιού για 1:30 λεπτά σε χαμηλό βράσιμο.
-
Μετά του αφαιρούμε το δίxτυ και το εξωτερικό από το γκαμον το χαράζουμε και του καρφώνουμε γαρίφαλα.
-
Το ψήνουμε σε φούρνο στους 150 βαθμούς για 35 λεπτά και του προσθέτουμε μέλι μαζί με χυμό πορτοκαλιού .
-
Κόβουμε σε φέτες και απολαμβάνουμε προαιρετικά με μουστάρδα και πατάτες πουρέ.
Καλή σας όρεξη!!!