Πρόληψη ενάντια του Covid-19

Αγαπητοί μας καταναλωτές και συνεργάτες,

 

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυπριακή Κυβέρνηση και την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που κατάσει τον ιό COVID-19 ως πανδημία, η εταιρεία μας έχει ως μέλημα να συνεχίζουμε να διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε όλα τα σημεία κατά αυτή την δύσκολη περίοδο. 

Εν όψει της ανησυχίας που προκαλείται για τον κορωνοϊό, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη ότι ο συγκεκριμένος ιός μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια των τροφίμων.

Με βάση την επίσημη ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) ο ιός δεν φαίνεται να μεταδίδεται μέσω τροφίμων. Οι βασικοί τρόποι μετάδοση του ιού γίνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω φταρνίσματος, βήχα ή εκπνοής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.efsa.europa.eu/en/news/coronavirus-no-evidence-food-source-or-transmission-route

Παρ' όλα αυτά η τήρηση των αυστηρών κανόνων ασφάλειας και υγιεινής είναι σημαντικό να διατηρούνται με απόλυτη πειθαρχεία. Η εταιρεία μας με μόνη προτεραιότητα την προστασία των πελατών της, ακολουθεί πάντοτε αυστηρότατους κανόνες ατομικής υγιεινής.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των αυστηρών μέτρων γίνονται τροποποιήσεις ως προς τον ρυθμό εξυπηρέτησης των πελάτών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους αλλά παράλληλα διαφυλάσσοντας την υγεία αυτών και των εργαζομένων μας. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας μας. 

#ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΑσφαλείς #ΜπορούμεΝαΤαΚαταφέρουμε
 

Διεύθυνση Εταιρείας

ΧρυσοΔάλια Βιομηχανία Τροφίμων ΛΤΔ