Υλικά:
- 3 κόκκινα κρεμμύδια
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300g πατάτες baby με φλούδα
- 2 κ.σ. βαλσάμικο
- 500g παραδοσιακά λουκάνικα ΧρυσοΔάλια
- 250g ντοματίνια
- ½ κ.γ. φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.σ. μέλι
- 100g ρόκα baby
1. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 180⁰C. Βάζουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες και τις πιπεριές σε ένα ταψί, ρίχνουμε πάνω 2 κ.σ. ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
2.Ψήνουμε στον φούρνο στους 180⁰C για 10-15 λεπτά.
3.Ζεσταίνουμε σε ένα μικρό τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα παραδοσιακά λουκάνικα μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα.
4. Προσθέτουμε το βαλσαμικό ξύδι στα λουκάνικα και αφήνουμε να δημιουργηθεί ένα γλάσο. Αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 8 λεπτά και αφαιρούμε από την φωτιά.
5. Προσθέτουμε τα λουκάνικα στο ταψί με τα ψημένα Λαχανικά και τις πατάτες, προσθέτουμε το θυμάρι και περιχύνουμε από πάνω το μέλι.
6. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180⁰C για ακόμα 10 λεπτά.
7. Ανακατεύουμε λίγο μερικές φορές και μαγειρεύουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα λουκάνικα και όλα είναι χρυσαφένια.
8. Στο τέλος προσθέτουμε την ρόκα baby και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φρυγανιστό ψωμί.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!